KWALITEITSBLOEM EN -MEEL SINDS 1908

 

Molens Vanden Bempt uit Sint-Joris-Weert (Oud-Heverlee, bij Leuven) is producent van kwaliteitsbloem en -meel voor bakkers en particulieren. Wij leveren een ambachtelijk product, op maat van uw noden, in grote of kleine hoeveelheden.

 


 

Kwaliteitsproducten op maat

 


 

De boeren zaaien voor ons speciaal geselecteerde graansoorten, en dit zoveel mogelijk door boeren uit de buurt (korte keten). Voor we beginnen te malen worden de granen eerst grondig gecontroleerd en gereinigd. Daarna wordt alles gemalen en gezeefd tot de fijnste bloem.

Het malen gebeurt op een trage manier, zodat de aroma's en de kwaliteit van de granen bewaard blijven. Na het malen wordt de bloem gestockeerd of vermengd tot bruine melen of meergranen melen.

Deze bloemmengsels kunnen we volledig op uw maat produceren vanaf 300kg. Molens Vanden Bempt verkoopt bloem en meel in zakken, maar we leveren ook in bulk.

 

                              

                ONTDEK ONZE                            BEKIJK  ONZE 

                   PRODUCTEN!                        VERKOOPPUNTEN!

 


 

Vakmanschap sinds 1908

 


 

 

Al vijf generaties, sinds 1908, maakt de maaldersfamilie Vanden Bempt bloem en melen in de watermolen van Sint-Joris-Weert. We gebruiken steeds de beste granen in combinatie met de modernste technologie om de beste bloem te produceren.

 

 
 

Onze openingsuren zijn:

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Op weekdagen van 09.00 tot 12.00 uur  en van 13.00 tot 17.30 uur.

Op zaterdag van 09.00 tot 12.00 uur.

Zon- en feestdagen gesloten.

Verlof van 27 februari t.e.m. 5 maart 2017

 

_________________________________________________________________

 _________________________________________________________________

 

 

 

Op zoek naar bloem en meel voor brood of gebak? Molens Vanden Bempt heeft een oplossing op maat! Bezoek onze website voor meer informatie!